War for Cybertron Unicron crowdfunding από τη Hasbro

Στο Hasbro Pulse ανακοινώθηκε η Crowdfunding καμπάνια για τον War for Cybertron Unicron! Το υπερτεράστιο αυτό κτήνος θα στοιχίζει 575 δολλάρια θα είναι 68.5 εκατοστά και θα έχει πάνω από 50 σημεία αρθρώσεων! Η καμπάνια θα τελειώσει 31 Αυγούστου του 2019 και θα πραγματοποιηθεί μόνο αν υπάρξουν 8000 συμμετοχές! Δυστυχώς η καμπάνια είναι μόνο για τους Αμερικανούς πολίτες οπότε η Ευρώπη και η Ασία προβλέπεται στην καλύτερη να φάνε κουβά στη χειρότερη να πληρώνουν τα υπερδιπλάσια για να το αποκτήσουν. Πάμε λοιπόν και στο κείμενο της παρουσίασης στο Hasbro Pulse μεταφρασμένο.

Ο άρχοντας του Χάους. Αυτός που καταβροχθίζει τους πλανήτες. Αυτός που σκορπάει το Xάος. Ο Unicron είναι η πιο απειλητική φιγούρα στον κόσμο των Τρανσφόρμερς, ικανός να καταβροχθίσει ολόκληρους κόσμους και πολιτισμούς. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο φιλμ του 1986 Transformers: The Movie και η άσβεστη του δίψα για καταστροφή κόντεψε να γονατίσει ένα ολόκληρο σύμπαν.

Αλλά ο θρύλος του ξεπερνάει τον χώρο και τον χρόνο.

“Σε φώναξα εδώ για ένα σκοπό” – Unicron

Οι οπαδοί των Τρανσφόρμερς μπορεί να είναι απλοί άνθρωποι, κάτοικοι ενός μικροσκοπικού πλανήτη που δεν αξίζει καν την προσοχή του Unicron, αλλά είναι από τους πιο φανατικούς οπαδούς εκεί έξω. Για αυτό το HASLAB, η πλατφόρμα crowdsourcing της Hasbro Pulse, είναι το μέρος από το οποίο μπορεί να ξεκινήσει ένα τέτοιο πρότζεκτ! Παρουσιάζουμε λοιπόν το πρώτο HASLAB πρότζεκτ: Transformers War For Cybertron Unicron.

“Τότε με ευχαριστεί που είμαι ο πρώτος.” – Unicron

Ελάτε μαζί μας σε μια ιστορική ευκαιρία να γιορτάσουμε τον θρυλικό Unicron με μια φιγούρα που τα χαρακτηριστικά της, οι λεπτομέρειες και το μέγεθος είναι αντάξια της γιγάντιας κληρονομιάς του.

Αυτή η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί όταν φτάσει την ελάχιστη συμμετοχή των 8000 ατόμων. Τελική ημερομηνία είναι 11:59 το βράδυ (ώρα ανατολικής Αμερικής) στις 31 Αυγούστου. Οι παραγγελίες αναμένεται να αποσταλούν στην αρχή του 2021.

*Όριο 5 φιγούρες ανά συναλλαγή

Tα Larger-Than-Life χαρακτηριστικά

Υπάρχουν στιγμές που ορίζουν μια συλλογή. Αυτή είναι μια από αυτές. Ο γιγαντιαίος Unicron θα είναι η μεγαλύτερη φιγούρα Τρανσφόρμερς που έχει δημιουργηθεί ποτέ, παίρνοντας τον τίτλος από τον προηγούμενο κάτοχο του τον Fortress Maximus. Στην τεράστια ρομπότ μορφή του είναι 68.6 εκατοστά και έχει πάνω από 50 σημεία άρθρωσης. Μεταμορφώνεται σε μια τρομακτική πλανήτης μορφή με μια εκπληκτική διάμετρο 76.2 εκατοστών. Στα χαρακτηριστικά της πλανήτης μορφή περιλαμβάνονται τα εικονικά σαγόνια με τα οποία τρώει τους πλανήτες και τα οποία ανοιγοκλείνουν. Σε πλανήτη μορφή υπάρχουν επίσης κινούμενα πλανητικά δακτυλίδια. Ο τεράστιος αυτός πλανήτης στέκεται σε ένα κάστομ σταντ το οποίο περιλαμβάνεται στη συσκευασία και το οποίο μπορεί να υποστηρίξει τα 8 κιλά του άρχοντα του Χάους. Αυτή θα είναι η πιο λεπτομερής φιγούρα του Unicron που θα έχει δημιουργηθεί ποτέ. Σχεδιαστές και καλλιτέχνες από την Takara Tomy και τη Hasbro κοιτάζουν διάφορες αναφορές από την ταινία και προσπαθούν να εντωπίσουν τις μικρές λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά του άρχοντα του Χάους. Και …

“Και τίποτα! Ανήκεις σε μένα… τώρα” – Unicron

Roμπότ μορφή

  • Παράλυσε από φόβο καθώς έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με τον παντοδύναμο Unicron στη τρομακτική ρομπότ μορφή του που φτάνει τα 68.5 εκατοστά.
  • Ο θρυλικός δαίμων κινείται με πάνω από 50 σημεία αρθρώσεων
  • Κοιτάει με το τρομακτικό του βλέμμα τους εχθρούς του με κινούμενα μάτια.
  • Με την κίνηση των δάκτυλων του μπορεί να πιάσει τον αέρα με οργή και να κλείσει τις γροθιές του γεμάτες από την ατελείωτη οργή του.
  • Προσβάλει τα κατώτερα άθλια όντα με το κινούμενο στόμα του και μειδιάζει χαιρέκακα με τα μετακινούμενα δόντια του.

Πλανήτης μορφή

  • Μεταμόρφωσε και εξαπέλυσε την τρομακτική πλανήτης μορφή του Unicron που φτάνει τα 76 εκατοστά διάμετρο.
  • Οι τρομερές σιαγώνες του πλανήτη είναι έτοιμες να ανοίξουν, ώστε ο αμείλικτος Πλανητοφάγος να καταβροχθίσει καινούριους κόσμους.
  • Η επιβλητική παρουσία του Chaos Bringer ενισχύεται από τους τεράστιους πλανητικούς δακτυλίους του.
  • Για να υποστηρίξει το σημαντικό βάρος του οκτάκιλου πλανήτη Unicron παρέχεται μια custom βάση.
  • Μην ξεγελιέστε. Η εντυπωσιακή λεπτομέρεια και σχεδίαση είναι, πράγματι, εμπνευσμένη από την κλασική ταινία του 1986, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι ο ίδιος ο Άρχοντας του Χάους.

decepticonshaslabunicron