Σχέδια Action Masters που δεν έγιναν ποτέ φιγούρες

Μπορεί η θερινή ραστώνη να έχει επηρεάσει σημαντικά το πολυπληθές προσωπικό του TF Galaxy παρ’ όλ’ αυτά ψάξαμε και βρήκαμε (σε ευχαριστούμε πολύ TF Raw) κάποια ακυκλοφόρητα σχέδια από Action Masters και σας τα παρουσιάζουμε.

Πρώτος και καλύτερος ο Action Master Ultra Magnus o οποίος έρχεται σετάκι με το δικό του όχημα το οποίο μεταμορφώνεται από ένα φουτουριστικό βυτιοφόρο σε ένα ερπυστριοφόρο υπεροπλισμένο όχημα και μια βάση επίθεσης. Επίσης η βάση θα είχε κάποιο μηχανισμό με ελατήριο για να εκτοξεύει μπροστά το ερπυστριοφόρο όχημα. Τρομερό;

Ακολουθούν άλλοι δύο Autobot Action Masters o Perceptor και ο Metroplex! Από ότι φαίνεται στον Perceptor κουμπώνουν όπλα στους ώμους, ασπίδα στο χέρι και ένα όπλο και μάλλον αυτό θα ήταν και το κύριο χαρακτηριστικό/τρικ αυτής της γενιάς των Action Masters.

Σειρά έχει ο Action Master Superion (O ΛΑΛΑ) ο οποίος επίσης έχει αυτό το χαρακτηριστικό με τον επιπρόσθετο εξοπλισμό με τα φτερά στη πλάτη (βέβαια αυτός που θα βρει το γιατί πέντε ενωμένα αεροπλάνα/ρομπότ θέλουν επιπλέον φτερά για να πετάξουν θα πάρει και νόμπελ) και έρχεται και με μηχανή γιατί κατά βάθος είναι easy rider. Εδώ επίσης να πούμε ότι τα φτερά του Superion είναι το κάτω μέρος της μηχανής σε βάση μορφή και η οποία μηχανή είναι ίδια με τη μηχανή του Action Master Prowl.

Κάπου εδώ σοβαρεύουν τα πράγματα γιατί περνάμε στον Action Master Predaking ο οποίος έχει και αυτό της μηχανή του για να κάνει τρελίτσες με τον Superion στο κυκλάκι στα παλιά Carrefour. Αντίστοιχα και εδώ οι εξατμίσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον Predaking ως όπλο στη πλάτη του και η μηχανή είναι κάτι μεταξύ ξαδέρφου του Wreck Gar και της μηχανής του Action Master Axer.

Για το τέλος αφήνουμε τον Action Master Bruticus για τον οποίο όμως δεν ξέρουμε τι όχημα θα είχε να οδηγάει και ένα αρκετά ιδιαίτερο σχέδιο για τον Action Master Galvatron.

Κλείνοντας βλέπουμε ότι η Hasbro είχε σκοπό να βγάλει και άλλους Combiners σε Action Masters και να τους δώσει ιδιαίτερη αγάπη με εντυπωσιακά οχήματα και εξοπλισμό αλλά από ότι φαίνεται εκείνη την περίοδο δεν πηγαίναν και πολύ καλά τα πράγματα. Μακάρι κάποια στιγμή στο μέλλον να δούμε κάποιες από αυτές τις φιγούρες να κυκλοφορούν στην αγορά.

action masters