Παρουσίαση του ακυκλοφόρητου custom για τον Headmaster Devcon

Από τον ιστότοπο The Allspark έχουμε τη παρουσίαση του ακυκλοφόρητου custom για τον Headmaster Devcon με τον Slizardo. Καταλαβαίνουμε ότι η παραπάνω πρόταση είναι πιθανώς περίεργη οπότε θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε αναλυτικά τι γίνεται.

Η φιγούρα προέρχεται από το μέλος του Allspark NightViper ο οποίος δούλευε ως εξωτερικός συνεργάτης της Fun Publications η οποία οργάνωνε το Transformers Collectos’ Club όπως και τη BotCon. H δουλειά του ήταν να φτιάχνει εκατοντάδες ψηφιακά concepts για πιθανά αποκλειστικά προϊόντα Transformers. Αρκούσε μια τροποποίηση στο χρώμα, στο χαρακτήρα, στη μεταμόρφωση ή οπουδήποτε αλλού έτσι να μπορέσουν να πουλήσουν την ιδέα στους αρμόδιους που θα ενέκριναν την κατάλληλη φιγούρα. Σε περιπτώσεις μάλιστα πήγαινε ένα βήμα παραπέρα και τροποποιούσε τις ίδιες τις φιγούρες έτσι ώστε να μπορέσει να πουλήσει το concept.

Η πρώτη φιγούρα που τροποποιήθηκε για αυτό το σκοπό ήταν ο Shattered Glass Galvatron o oποίος μπήκε στη παραγωγή το 2011. Αν και αυτή η φιγούρα δε βρίσκεται πλέον στην κατοχή του έχει άλλες που θα ήθελε να παρουσιάσει. Η πρώτη λοιπόν από αυτές έχει παρουσιαστεί στο RoboCon στο Cincinnati αλλά μόνο σε ρομπότ μορφή. Η ιδέα για αυτή τη φιγούρα γεννήθηκε όταν το 2015 κυκλοφόρησαν οι Headmasters Blurr και Brainstorm. Ο NightViper ήθελε να δείξει ότι μπορούσε να βάλει τη πλάτη της καρέκλας του οχήματος να κοιτάει ανάποδα έτσι ώστε να σχηματίσεις τις γρίλιες του ρομπότ ενώ ήθελε να συνδυάσει τo σώμα του Blurr με τα χέρια του Brainstorm. Αφού έφτιαξε τη φιγούρα και την έβαψε την έστειλε για να διεκδικήσει τη θέση της δωρεάν φιγούρας του Devcon 2017. Δυστυχώς η Hasbro δεν έκοψε την άδεια για το convention και έτσι οι προσπάθειες πήγαν άπατες. Βέβαια ο Jim Sorenson επηρεάστηκε από τις φωτογραφίες και ανέφερε τον Devcon και τον Slizzardo σε μια από τις ιστορίες του που δημοσιεύτηκαν από την Fun Publications.

Eν τέλει η παρουσίαση αυτού του πρωτότυπου mock γίνεται γιατί ο NightViper θα βγάλει τη φιγούρα για πούλημα οπότε αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του – ή να φτιάξει ένα αντίστοιχο mock με έναν διαθέσιμο Blurr ή Brainstorm.

autobots