Παρουσίαση και ανάλυση της δεύτερης Hasbro Pulse Fans First Friday

Σήμερα είχαμε τη δεύτερη Hasbro Pulse Fans First Friday η οποία έκρυβε μερικές εκπλήξεις και επιβεβαίωσε και κάποιες φιγούρες που είχανε κυκλοφορήσει ήδη. Αν θέλετε να δείτε τη παρουσίαση το βίντεο μπορείτε να το βρείτε [εδώ]. Πριν περάσουμε στις φιγούρες θα θέλαμε να πούμε την προσωπική μας άποψη για τους παρουσιαστές. Υπήρχε ένας φτιαχτός ενθουσιασμός, ο τύπος με το μουστάκι σε κάθε φιγούρα έλεγε τα ίδια ακριβώς πράγματα για το πόσο χαρούμενος και εντυπωσιασμένος ήταν με κάθε χαρακτήρα και δεν πίστευε ότι δεν θα έβγαινε ποτέ και κάτι τέτοια. Ε οκ repaints παρουσιάζεις δικέ μου όχι την επανάσταση στο χώρο της μεταμόρφωσης τσιλάρισε λίγο.

Στην αρχή αναφέρθηκαν στο ότι διορθώσανε το πρόσωπο του Generations Selects Rotorstorm έτσι ώστε να είναι το σωστό (αν φτιάχνατε και τα όπλα θα κλαίγαμε, καλησπέρα στα 3rd parties). Επίσης παρουσιάστηκε ο Top Gun X Transformers Maverick και μια μπλούζα με θέμα την Earthrise.

Μετά παρουσιάστηκε το δεύτερο κύμα της Netflix WFC που είναι και αυτό Walmart Exclusive. Συγκεκριμένα είδαμε τους Bumblebee (Earthrise Cliffjumper remold), Elita-1 (Earthrise Arcee remold) ενώ από repaints τους Wheeljack, Red Alert και Impactor (πραγματικά καμία διαφορά όμως τουλάχιστον στα renders).

Κατόπιν είδαμε τον leader Earthrise Optimus Prime μαζί με τους Battlemasters Enerax και Sheeldron. O Optimus Prime θα είναι με battle damage αν και στη παρουσίαση έγινε ο κακός χαμός γιατί στα renders δείξανε τον Siege και μετά αυτόν που δεν έχει battle damage και θα έχει τους δύο Battlemasters που μεταμορφώνονται σε energon τσεκούρι και ασπίδα.

Σειρά είχε ο Voyager class Soundwave o οποίος είναι remold του Siege και μεταμορφώνεται σε κασέτα ενώ έρχεται με τον Laserbeak και τον Ravage.

Για τελευταία φιγούρα είδαμε ένα ακόμα πακέτο έκπληξη με Leader φιγούρα η οποία είναι άγνωστης ταυτότητας. Τα στοιχεία δείχνουν ότι μάλλον είναι ο Nemesis Prime με remold του Slitherfang λόγω του ότι γράφει Fangtron Giza το οποίο μάλλον σχετίζεται με το Micron που είχε ο Nemesis Prime στο Takara Tomy Arms Micron/Prime (εννοείται πως αυτά δεν τα ξέρουμε από μόνοι μας αλλά κάπου τα βρήκαμε)

Κατόπιν παρουσιάστηκαν 3 νέες Generations Selects φιγούρες με την παρουσιάστρια να λέει ότι δυστυχώς οι 2 είχαν φανερωθεί από τη προηγούμενη βδομάδα, αν και η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι τις είχαμε δει όλες. Bummer κουκλίτσα μου. Παρουσιάστηκαν λοιπόν οι Generations Selects Greasepit, Exhaust και Hubcap. Ο μουστακαλής ήταν εκστατικός και δεν πίστευε ότι θα έβλεπε ποτέ τον Hubcap σε επανέκδοση και άλλα τέτοια φαιδρά.

Τα exclusives συνεχίστηκαν αυτή τη φορά με δύο πακέτα από το Amazon που έχουν από δύο φιγούρες το καθένα τα Transformers: Generations War for Cybertron: Earthrise Voyager WFC-E27 Seeker Elite 2-Pack και Transformers: Generations War for Cybertron: Earthrise Deluxe WFC-E31 Autobot Alliance 2-Pack. Το πρώτο περιλαμβάνει τους Dirge και Ramjet (Earthrise Starscream remolds) ενώ το δεύτερο τους Prowl και Ironhide (Earthrise Bluestreak και Siege Ironhide remold).

Για το τέλος αφήσανε το Hasbro Pulse exclusive Transformers: Generations War for Cybertron Trilogy: Quintesson Pit of Judgement 5-Pack που είδαμε προχθές από το Comicbook και περιλαμβάνει τους Quintesson Judge, Prosecutor, Bailiff, Sharkticon και τον Kranix. Πριν τη παρουσίαση του πακέτου δείξανε τη σκηνή από την ταινία και οι δύο παρουσιαστές αναλάβανε το voiceover – αν το παίρνανε λίγο πιο σοβαρά θα μπορούσαν να κάνουν κάτι πραγματικά αστείο και ενδιαφέρον παρά αυτό που είδαμε.

Συνοψίζοντας έχουμε να πούμε πως το event γενικά ήταν πολύ μέτριο και ότι ο John Warden λείπει ήδη καθώς οι παρουσιάσεις του είχαν άλλον αέρα. Ελπίζουμε η Hasbro να καταλάβει ότι απευθύνεται σε συλλέκτες που ξοδεύουν τα λεφτά τους και όχι σε πεντάχρονα παιδάκια. Για τις φιγούρες της WFC Netflix δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα γιατί είδαμε μόνο τα renders και όχι τις κανονικές φιγούρες. Ο Bumblebee είναι σίγουρα ενδιαφέρον, τα repaints δεν έχουν κάτι να προσφέρουν και το mold της Elita-1 είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Ο Soundwave είναι σίγουρα must-buy, ίσως όχι όμως o Ravage και ο Laserbeak γιατί φαίνονται ολόιδιοι με τα της Siege. O Optimus Prime επίσης μας μπέρδεψε και περιμένουμε να δούμε φωτογραφίες του παιχνιδιού ενώ φυσικά η Leader φιγούρα παραμένει και αυτή ένα μυστήριο. Οι Generations Selects είναι ούτε κάτι το συναρπαστικό αλλά ούτε και αδιάφορες και νομίζουμε ότι εξαρτάται η αγορά τους από την αγάπη του κάθε συλλέκτη για τον αντίστοιχο χαρακτήρα. Τα Amazon exclusive 2-packs είναι ξεκάθαρα must buy κατηγορία αν και η αγορά τους θα είναι τόσο εύκολη όσο το να βρεις παρθένα σε tour bus των Motley Crue. Τέλος το Quintesson Pit of Judgement 5-Pack είναι ίσως ναι αλλά μάλλον όχι εκτός και αν σας αρέσει να σκοτώνεται τον Kranix στον ελεύθερο σας χρόνο.

amazon exclusivefans first fridaygenerations selectshasbro pulsenetflix