Οι φιγούρες που ανακοινώθηκαν στο Fans Friday live stream του Hasbro Pulse

Στο stream του Hasbro Pulse στο facebook παρουσιάστηκαν οι παρακάτω οι νέες φιγούρες που θα κυκλοφορήσουν σύντομα από τη Hasbro. H παρουσίαση ξεκίνησε με το tease για το Back to the Future Crossover και υποσχέθηκαν ότι θα κυκλοφορήσουν περισσότερες πληροφορίες μέσα στη βδομάδα.

Πρώτος παρουσιάστηκε ο Generations Selects Centurion ο οποίος είναι repaint Brunt και ο οποίος έρχεται με πληθώρα αξεσουάρ δηλαδή ότι έλειπε από τις υπάρχουσες φιγούρες και λέγαμε γιατί δεν τα συμπεριέλαβαν όπως πχ ο Roller από την καρότσα του Optimus Prime.

Σειρά είχε ο Alternate Universe Optimus Prime ο οποίος θα κυκλοφορήσει ως Amazon Exclusive και θα εξηγηθεί πως κολλάει στο όλο War for Cybertron.

Σειρά έχει ο Generations Selects Tigertracks μια φιγούρα που είχε κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία και έρχεται για πρώτη φορά στην Αμερική.

Ένα από τα πιο αναμενόμενα repaint είναι του Spinister σε Rotormaster που επιτέλους βλέπουμε τη Hasbro να δίνει λίγη αγάπη στην G2! Aν και περιμέναμε τα όπλα να είναι τα ολοστρόγγυλα τα ωραία και όχι τα διπλά μυδράλια.

Σειρά έχει ο Walmart Exclusive G1 Reissue Blaster o οποίος κέρδισε και την ψηφοφορία της Hasbro. Μαζί με αυτόν θα κυκλοφορήσει και ένα μπλουζάκι από το Hasbro Pulse με τον Blaster.

Τέλος παρουσιάστηκε και επίσημα η σειρά R.E.D και είδαμε τους Optimus Prime, Megatron και Soundwave.

Συνοψίζοντας στο Fans Friday live stream του Hasbro Pulse είδαμε κάποιες ενδιαφέρουσες Generations Selects φιγούρες και φυσικά την R.E.D. Σίγουρα ο Centurion με το Drone Set θα είναι μια φιγούρα με τρομερή ζήτηση λόγω των αξεσουάρ, ο Tigertrack είναι αδιάφορος, ο Rotorstorm σίγουρα θα συγκινήσει τους φίλους της G2 (όπως εμάς), ο Alternate Universe Optimus Prime είναι 50/50 αλλά εμάς μας αρέσει, ο Βlaster μάλλον pass και οι RED είναι αρκετά ενδιαφέρουσες!

g1generations selectshasbro pulser.e.d