Νέες φήμες για επερχόμενες φιγούρες το 2021

Για να ξεκινήσει καλά η χρονιά έχουμε μερικές φήμες για το τι θα κυκλοφορήσει το 2021 και 2022. Καταρχάς η Hasbro αλλάζει τακτική στην Αμερική (δεν υπάρχει άλλη ήπειρος για αυτούς έτσι κι αλλιώς) και θα κρατάει το 5% των φιγούρων που θα δίνει ως exclusives (πχ Walgreens, Target) για να τις πουλάει μέσω Pulse για αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση σε φυσικά μαγαζιά. Φυσικά αυτό δεν εξασφαλίζει τίποτα στην ουσία αφού πάλι θα προσπαθήσουν να τα αγοράσουν άτομα που απλά τα μεταπωλούν για να βγάλουν λεφτά. Για να δούμε τώρα τις αποκλειστικότητες.

1. Earth Mode Red Alert από τα Walgreens
2. Earth Mode Sideswipe (retool) μαζί με Beast Wars Grimlock (Beast wars Dinobot repaint) από Amazon
3. Earth Mode Mirage (repaint) μαζί με Beast Wars II Skywarp (μάλλον Airrazor repaint) από Amazon
4. Studio Series Thundercracker (Starscream repaint) από το Amazon
5. Studio Series Skywarp (Starscream repaint) από το Walmart
6. Studio Series Thrust (Starscream repaint) από το Target

Σε άλλα νέα για την Kingdom o Beast Wars Megatron θα έχει δύο νέα repaints τον T-Wrecks (Beast Machines Megatron) και τον σκληρό καργιόλη Τυραννόσαυρο Ρεξ από το Jurassic Park (crossover καμπανάκια). Επίσης είναι πιθανό να δούμε τον Tarantulus από Beast Wars και ίσως και κροκόδειλο Fossilizer.Στην Studio Series αναμένουμε να δούμε Sweeps (βασισμένα στο mold του Studio Series 86 Scourge) και Junkions. Επίσης θα κυκλοφορήσουν τα υπόλοιπα Dinobots κάποια στιγμή καθώς και ο Studio Series 86 Coronation Starscream (λογικά remold του Earthrise Starscream).

Σε μερικά ακόμα ενδιαφέροντα νέα από την θαυμαστή χώρα των repaints φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει ολόκληρη Shattered Glass σειρά από το Hasbro Pulse με τους Jetfire, Megatron, Starscream και Goldbug.Oι MPM Barricade και MPM 77 Camaro Bumblebee θα επανακυκλοφορήσουν από την Bumblebee Buzzworthy σειρά και πιθανώς και άλλες μορφές του χαρακτήρα.

Τέλος για τις Masterpiece φιγούρες ανακοινώθηκε μόλις ο Skids ο οποίος θα είναι hybrid Masterpiece (για να δούμε τι σημαίνει αυτό) ενώ ίσως θα δούμε εν τέλει και τον πρώτο combiner τον Raiden (αυτόν με τα έξι τρένα).

beast warsgenerations selectskingdommasterpiecestudio series