Ευτυχισμένο το 2020!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά φίλες και φίλοι! Είθε το 2020 να είναι καλότυχο, να σας φέρει υγεία και ό,τι άλλο επιθυμείτε και φυσικά πολλά Transformers! Και μια που μιλάμε για Transformers ας δούμε τι περιμένουμε με το νέο έτος.

Masterpiece

Mp-47 Hound

Ο MP-47 Hound αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να κυκλοφορήσει αν και η αρχική του ημερομηνία κυκλοφορίας ήταν ο Δεκέμβρης που μας πέρασε. Αναλυτικές πληροφορίες για τη φιγούρα μπορείτε να βρείτε [εδώ] και μια πρώτη παρουσίαση της φιγούρας [εδώ].

Mp-48 Lio Convoy

Ο MP-48 Lio Convoy, ένας αρκετά ιδιαίτερος χαρακτήρας από τη Beast Wars II σειρά, θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2020. Επίσημες φωτογραφίες της φιγούρας μπορείτε να βρείτε [εδώ].

Mp-49 Black Convoy

Ένα από τα πιο αναμενόμενα repaints της Masterpiece σειράς είναι φυσικά ο Nemesis Prime γνωστός και ως Black Convoy τον οποίο παρουσιάσαμε [εδώ]. Με τιμή 190 λίρες και εκτιμώμενο μήνα άφιξης τον Ιούλιο του 2020 ο καιρός είναι μακριά αλλά και ταυτόχρονα κοντά.

MP-38+ Burning Convoy

Ο Βurning Convoy o επικότερος κουβάς της Masterpiece σειράς θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου 2020. Για μια πρώτη παρουσίαση της φιγούρας με επίσημες πληροφορίες δείτε [εδώ].

MP-50 ?? Raiden

To 2020 (λογικά) θα μας φέρει και τον πρώτο Masterpiece Combiner καθώς η Takara προανήγγειλε τον ερχομό της φιγούρας τον Δεκέμβριο σε μία έκθεση τρένων στο Τόκιο.

Earthrise

Το 2020 θα μας φέρει και τη διάδοχο της Siege o oποία λέγεται Earthrise. Aν και η φιγούρες του πρώτου κύματος δεν φαίνονται να είναι το ίδιο εντυπωσιακές με τη Siege, οι επικείμενες φιγούρες που ξέρουμε ότι μάλλον θα κυκλοφορήσουν από τις πρώιμες καταχωρήσεις σε διάφορες ιστοσελίδες σίγουρα δείχνουν μια σημαντική βελτίωση. Ήδη μπορείτε να βρείτε review από τις φιγούρες του πρώτου κύματος που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020 παρακάτω.
Earthrise Leader Optimus Prime
Earthrise Deluxe Cliffjumper
Earthrise Deluxe Hoist
Earthrise Deluxe Ironwork
Earthrise Deluxe Wheeljack

Ενώ όπως έχει διαρρεύσει από [εδώ] θα αναμένουμε τους Deluxe Fast Track, Trailbreaker, Sunstreaker, Runamuck, τους Voyager Quintesson, Megatron, Snapdragon και Leader Doubledealer.

War for Cybertron Earthrise Titan Class Scorponok

Το μεγαλύτερο νέο όμως του 2020 δεν είναι άλλο από τον ερχομό του Earthrise Titan Class Scorponok ο οποίος προαναγγέλθηκε στο NYCC 2019 με την παρουσίαση του πρωτότυπου του Headmaster του Lord Zarak. Αν και δεν έχουμε δει ακόμα τη φιγούρα ολόκληρη με τις ήδη υπάρχουσες εικόνες φαίνεται να είναι αρκετά κοντά στο χαρακτήρα που είδαμε στην τέταρτη σεζόν των Transformers, Rebirth. Επίσης δεν γνωρίζουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Generations Selects King Poseidon

Μια είναι η φιγούρα η οποία αναμένεται να βάλει φωτιά την Generations Selects σειρά και αυτή δεν είναι άλλη από τον King Poseidon την νέα έκδοση του τρομερού combiner των Decepticons. Προς το παρών θα κυκλοφορήσει μεμονωμένα σε έξι ξεχωριστές φιγούρες αλλά πάντα υπάρχει τον ενδεχόμενο να τον δούμε σε ένα σετ. Τις φιγούρες ανά δυάδες μπορείτε να τις βρείτε [εδώ], [εδώ] και [εδώ].

Studio Series

Η Studio Series έχει και αυτή αρκετές φιγούρες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2020 και συγκεκριμένα την πρώτη Απριλίου αναμένουμε τους Deluxe Class Roadbuster, Jet Shatter και Jeep Bumblebee. Τους Roadbuster και Jet Shatter μπορείτε να τους δείτε σε review [εδώ] και [εδώ]. Πρόσφατες όμως διαρροές δείχνουν ότι θα περιμένουμε μες το 2020 και τους Voyager Blitzwing και Skipjaw. Ο Skipjaw φαίνεται ότι θα είναι το ίδιο mold με τον Rampage από τους Constructicons αλλά σε διαφορετικό χρώμα.

Επανακυκλοφορίες G1

Για το τέλος αφήσαμε τις επανακυκλοφορίες της G1 για το 2020 οι οποίες συνήθως αποφασίζονται από polls τα οποία διεξάγει η επίσημη σελίδα των Transformers στο Facebook και έρχονται ως αποκλειστικές κυκλοφορίες από το Wallmart. Αν και δεν θα συμβεί κάτι συνταρακτικό ήδη έχει κυκλοφορήσει ο νικητής του προηγούμενου διαγωνισμού Astrotrain στην Αμερική σε ελαφρώς πιο σκοτεινά χρώματα σε σχέση με το αυθεντικό παιχνίδι. Οπότε αναμένουμε μάλλον στο τέλος του 2020 να κυκλοφορήσει o φετινός νικητής του Poll Autobot Blaster.

Επίλογος

Το 2020 περιμένουμε μερικές πολύ σημαντικές φιγούρες από τη Hasbro/Takara όπως ο Masterpiece Raiden, o Headmaster Scorponok, την Earthrise και τον Generations Selects King Poseidon οπότε φαίνεται ότι ο μαγικός (και ακριβός) κόσμος των Transformers μπαίνει στη καινούρια δεκαετία δυναμικότατα.

earthriseg1generations selectsmasterpiecestudio seriestitan class