Επίσημες φωτογραφίες από τους υπόλοιπους χαρακτήρες του δεύτερου κύματος της Kingdom

Πριν από λίγο παρουσιάστηκαν και οι υπόλοιποι χαρακτήρες του δεύτερου κύματος της War for Cybertron Kingdom. Συγκεκριμένα έχουμε τους Voyager Inferno, Deluxe Ractonite, Core Starscream και Megatron. Ο Inferno και ο Huffer είναι φυσικά εντυπωσιακότατοι, ο Ractonite ενδιαφέρον ενώ οι Core φιγούρες είναι απλά περιττές και ίσως το πιο αδύναμο σημείο της Kingdom αφού δεν έχουν απολύτως τίποτα καινούριο να προσφέρουν πέρα από τον Rattrap. Οι φιγούρες θα κυκλοροφήσουν την πρώτη Απριλίου του 2021.

WFC Kingdom Voyager Class WFC-K19 Inferno

O WFC-K19 Voyager INFERNO είναι συλλεκτική φιγούρα εμπνευσμένη από τη G1 έχει ύψος 7 ίντσες, μετατρέπεται σε πυροσβεστικό όχημα μορφή σε 17 βήματα, έρχεται με κλασικό αξεσουάρ πυροσβεστήρα εμπνευσμένο από G1 και διαθέτει επεκτάσιμη σκάλα που μπορεί να τοποθετηθεί σε διαφορετικές γωνίες. Εκεί που είναι καυτά τα πράγματα, ο Inferno παραμένει δροσερός υπό οποιαδήποτε πίεση! Ο INFERNO περιλαμβάνει επίσης μια κάρτα Golden Disk που αποκαλύπτει μια πιθανή μοίρα ενός βασικού χαρακτήρα. Συλλέξτε άλλες φιγούρες της Kingdom για να αποκαλύψετε και τις 3 εναλλακτικές εναλλακτικές μοίρες για κάθε χαρακτήρα (η καθεμία πωλείται ξεχωριστά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)!

WFC Kingdom Deluxe Class WFC-K16 Huffer

Ο WFC-K16 Deluxe HUFFER έχει ύψος 5,5 ίντσες και μετατρέπεται σε φορτηγό μορφή σε 14 βήματα όπου το πίσω μέρος του φορτηγού μπορεί να μετατραπεί σε θωράκιση και αξεσουάρ Energon blaster. Η φιγούρα που εμπνέεται από τη G1 μπορεί να προσκολληθεί στο τρέιλερ του WFC-K11 OPTIMUS PRIME, ώστε οι θαυμαστές να μπορούν να αναδημιουργήσουν τη σκηνή από το επεισόδιο του Heavy Metal War όπου το HUFFER πρέπει να ρυμουλκήσει το τρέιλερ καθώς ο OPTIMUS PRIME τραυματιστεί άσχημα σε μια μάχη με το MEGATRON. Η φιγούρα έρχεται επίσης με μια κάρτα Golden Disk που αποκαλύπτει μια πιθανή μοίρα ενός βασικού χαρακτήρα. Συλλέξτε άλλες φιγούρες της Kingdom για να αποκαλύψετε και τις 3 εναλλακτικές εναλλακτικές μοίρες για κάθε χαρακτήρα (η καθεμία πωλείται ξεχωριστά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)!

WFC Kingdom Deluxe Class WFC-K15 Ractonite

Η συλλεκτική φιγούρα WFC-K15 Deluxe RACTONITE έχει ύψος 5,5 ίντσες, μετατρέπεται σε μορφή απολιθωμένου Στυρακόσαυρου σε 16 βήματα και διαθέτει βελτιωμένη άρθρωση της γνάθου για τρομερές πόζες βρυχιθμών. Ο RACTONITE διαθέτει κάρτα Golden Disk που αποκαλύπτει μια πιθανή μοίρα ενός βασικού χαρακτήρα. Συλλέξτε άλλες φιγούρες της KINGDOM για να αποκαλύψετε και τις 3 εναλλακτικές εναλλακτικές μοίρες για κάθε χαρακτήρα (η καθεμία πωλείται ξεχωριστά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)!

WFC Kingdom Core Class WFC-K12 Starscream

Ο WFC-K12 Core STARSCREAM έχει ύψος 3,5 ίντσες, μετατρέπεται σε μορφή τζετ αεροπλάνου εμπνευσμένη από τη G1 σε 17 βήματα και έρχεται με τα 2 κλασικά αξεσουάρ όπλων Null Ray. Ο δεύτερος-στην-ιεραρχία ραδιούργος DECEPTICON επιτρέπει στους συλλέκτες να αποκτήσουν μια μίνι έκδοση του εμβληματικού χαρακτήρα για να εμφανιστούν με άλλες φιγούρες STARSCREAM σε μεγαλύτερες κλίμακες (η καθεμία πωλείται ξεχωριστά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)!

WFC Kingdom Core Class WFC-K13 Megatron

O WFC-K13 Core MEGATRON έχει ύψος 3,5 ίντσες, μετατρέπεται σε κλασική τανκ μορφή με περιστρεφόμενο πύργο σε 12 βήματα και διαθέτει αξεσουάρ Fusion Cannon και blaster. Το αξεσουάρ Blaster είναι εμπνευσμένο από τη λειτουργία G1 του MEGATRON και μπορεί να συνδεθεί στο αξεσουάρ του Fusion Cannon. Ο βάναυσος ηγέτης DECEPTICON επιτρέπει στους συλλέκτες να αποκτήσουν μια μίνι έκδοση του εικονικού χαρακτήρα για να παρουσιάσουν μαζί με άλλες μορφές MEGATRON σε μεγαλύτερες κλίμακες (η καθεμία πωλείται ξεχωριστά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)!

kingdom