Επίσημη παρουσίαση του πρώτου κύματος της Kingdom στο PulseCon

Στην παρουσίαση της Kingdom είχαμε την Rachel από το Marketing, τον υπεύθυνο σχεδιαστή των Transformers για τα τελευταία εφτά χρόνια John Warden και τον διάδοχο του Lenny. H Kingdom συνέπεσε με τον εορτασμό των 25 χρόνων των Beast Wars. Σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν ένα χρονικό παράδοξο για να εισάγουν τον χρυσό δίσκο που όποιος τον έβρισκε στα Beast Wars θα έβρισκε και το Ark. Oπότε παίξανε με αυτή την ιδέα στη νέα σειρά για να εισάγουν τους χαρακτήρες από τα Beast Wars (και πιθανώς άλλα timelines).

Παρουσιάστηκαν οι εξής φιγούρες:

H Core σειρά είναι αντίστοιχη με τη Legends με φιγούρες στα 9 εκατοστά με αρκετές λεπτομέρειες και όπλα.
Core Rattrap
Core Vertebreak (μεταμορφώνεται σε δεινόσαυρο)
Core Optimus Prime (μικρός Optimus Prime)

Deluxe Cheetor
Deluxe Fossilizer Paleotrex (το κεφάλι του βασίζεται στα όπλα του Optimus Primal)
Deluxe Black Arachnia (πολύ δυνατές αρθρώσεις, λέγανε ότι μπορούσε να κρεμαστεί ανάποδα και να κρατηθεί έτσι)
Deluxe Warpath

Voyager Beast Wars Optimus Primal (τα σπαθιά κουμπώνουν στη πλάτη, έχει τα όπλα που βγαίνουν από τα χέρια του και μπορεί να βαρέσει το στήθος του σε Γορίλα μορφή)
Voyager Cyclonus (μεγάλος και χωρίς backpack)

Leader Beast Wars Megatron (αρκετά μεγάλος και με ειδικό scupting)

Nέος σχεδιασμός συσκευασιών για τη Kingdom. Πλέον έχει μπροστά την όχημα/ζώο μορφή. Θα περιλαμβάνονται χρυσές κάρτες που θα μπορούν να φανερώσουν/ξαναγράψουν το πεπρωμένο του χαρακτήρα. Συνολικά θα υπάρχουν 16 κάρτες.

Στη πρώτη φωτογραφία βλέπουμε διάφορους χαρακτήρες που λογικά θα εμφανιστούν στη συνέχεια της Kingdom όπως τον Ultra Magnus, Galvatron, Tracks και φυσικά την Ark σε ρομπότ μορφή!

[Περισσότερα σε λίγο]

kingdompulsecon