Ανακοινώθηκε ο Movie Masterpiece MPM-10 Starscream

Η αλήθεια είναι πως η Movie Masterpiece σειρά παραμελήθηκε τον τελευταίο καιρό από την Hasbro. Βέβαια η Studio Series παραμένει κυπαρίσσι όρθιο και έχει προσφέρει ίσως τις καλύτερες αναπαραστάσεις των χαρακτήρων των ταινιών και φυσικά το απόλυτο κτήνος τον Studio Series Devastator. Πλέον όμως ένας νέος παίχτης έχει εισέλθει στο παιχνίδι. Ο λόγος για τον Movie Masterpiece MPM-10 Starscream ο οποίος ανακοινώθηκε από την Hasbro Ασίας. Πριν συνεχίσουμε όμως ας δούμε το βιντεάκι που ετοίμασαν για τη παρουσίαση της φιγούρας.

Η φιγούρα έχει βασιστεί στα τρισδιάστατα αρχεία της πρώτης ταινίας που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του χαρακτήρα, έχει 50 σημεία κίνησης, μεταλλικά κομμάτια (καταξοδεύτηκες), στόμα που ανοιγοκλείνει και διάφορα καλούδια όπως οπλοπολυβόλο και αλυσοπρίονο.
Το ύψος του είναι θα είναι λίγο λιγότερο από 30 εκατοστά και φυσικά θα μεταμορφώνεται σε Martin F-22 Raptor (εννοείται με φουλ license) σε 63 βήματα.

Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά από τα Target αλλά ποιος νοιάζεται αφού εμείς ανήκουμε στον υπόλοιπο κόσμο. Η τιμούλα θα είναι στα 149 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

decepticonsmasterpiecemoviesteletraan-1