2η ενημέρωση για τον War for Cybertron Unicron

Στο HasLab, τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Hasbro που είναι υπεύθυνη για διάφορες crowdfunding καμπάνιες, ανέβηκε η δεύτερη ενημέρωση για την πορεία της παραγωγής του War for Cybertron Unicron. Σας παρουσιάζουμε περιληπτικά το κείμενο που ανέβηκε, στα ελληνικά.

Σε αυτές τις χαοτικές στιγμές, ο Άρχοντας του Χάους μπαίνει σε τάξη.

Οι μηχανικοί της Hasbro αν και δουλεύουν από το σπίτι προσπαθούν σκληρά να κρατήσουν την παραγωγή της φιγούρας στα προσχεδιασμένα περιθώρια. Παρακάτω βλέπουμε φωτογραφίες από το Τ1 δείγμα (συντόμευση για το Τεστ 1). Κατά το Τ1 είναι η πρώτη φορά που μπαίνει το πλαστικό στα molds και έτσι το αποτέλεσμα είναι πολύ πρώιμο. Συγκεκριμένα σε αυτό το στάδιο τα χρώματα στα πλαστικά δεν είναι σωστά καθώς και αρκετά κομμάτια δεν ταιριάζουν ακριβώς. Στα γραφεία της Hasbro στο Rhode Island υπό κανονικές συνθήκες ένα Τ1 δείγμα δεν θα έφτανε ποτέ, αντίθετα θα περίμεναν μέχρι το (Engineering Pilot) ΕΡ1 για τα πρώτα δείγματα. Για τον Unicron το δόκιμο είναι όμως να ξεκινήσουν νωρίτερα. Παρακάτω βλέπουμε ένα καλούπι που περιλαμβάνει και το κεφάλι του Unicron.

Παρακάτω βλέπουμε το δείγμα Τ1 που έχει ύψος περίπου 70 εκατοστά όταν είναι τοποθετημένος στη βάση του (σ.τ.μ. ξεκινάτε να κλαίτε για εκτός βάσης αν δεν το έχετε κάνει ήδη). Αυτή είναι η πρώτη του φωτογραφία και φυσικά τα χρώματα είναι αρκετά funky λόγω του ότι είναι ακόμα το Τ1 δείγμα. Χωρίς τα (πλανητικά) δαχτυλίδια/φτερά το πλάτος του είναι 40 εκατοστά ενώ με αυτά φτάνει τα 80! Τέλος χωρίς τη βάση του έχει βάθος 30 εκατοστά ενώ αυτή έχει πλάτος και βάθος περίπου 55. Φυσικά όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν. Στις ακόλουθες φωτογραφίες βλέπουμε το Τ1 στο σπίτι ενός μηχανικού της Hasbro, τη γάτα του μηχανικού Charlie o οποίος είναι έτοιμος να βοηθήσει με τα τεστς. Συγκεκριμένα δάγκωσε αρκετά τα κέρατα του Unicron και φάνηκε ότι αντέχουν. Έτσι κέρδισε επάξια τον τίτλο του Charlie the Planet Eater Eater 🙂

Επίσης βλέπουμε ένα άλλο μοντέλο που έχει ο μηχανικός οδηγιών καθώς φτιάχνει τις οδηγίες μεταμόρφωσης σε διάφορα μέρη όπως την κουζίνα του ή τη λίμνη όπου καταβροχθίζει ψάρια.

Για το τέλος βλέπουμε το υπέροχο κουτί 65x65x65 εκατοστών το οποίο θα περιέχει τον Unicron.

haslabunicron