Σκίτσα και λεπτομέρειες των Αutobots από την ταινία Bumblebee

Ο Στίβεν Ζαβάλα της Industrial Light and Magic δημοσίευσε σχέδια των Transformers από την ταινία Bumblebee στο λογαριασμό του στο ArtStation. Παρακάτω παραθέτουμε το artwork από το κάθε Autobot ξεχωριστά καθώς και μερικά σχόλια του σχεδιαστή. Nα τονίσουμε σαν TF Galaxy ότι θεωρούμε το Bumblebee τη μοναδική αξιοπρεπή ταινία Transformers.

Arcee

Η Arcee είναι μακράν το αγαπημένο του σχέδιο για την ταινία. Προσπάθησε να κρατήσει την γενική ιδέα της G1 Arcee καθώς μεγάλωσε με αυτά τα σχέδια και ήθελε να τα εμπλουτίσει και όχι να τα αλλάξει.

Βrawn

O Brawn ήταν ο πρώτος που σχεδίασε ο Στίβεν Ζαβάλα. Τα σχέδια του βγήκαν αβίαστα και με τη πρώτη.

Ironhide

Ratchet

O Ratchet προέκυψε μετά τον Ironhide. Στην ουσία προέκυψε βιαστικά καθώς θέλαν να βάλουν επιπλέον χαρακτήρες και ψάχναν κάτι γρήγορο (κάπως έτσι δουλεύουν και τα remolds γκουχου γκουχου). Οπότε τα σχέδια είναι στην ουσία μια αντιγραφή του Ironhide. Yποτίθεται ότι αυτός θα ήταν η βάση του στρατού των Autobots και για αυτό και τα σχέδια του είναι χωρίς αρκετές λεπτομέρειες.

Wheeljack

O Wheeljack ήταν το πρώτο σχέδιο που έκανε για την ταινία (δεν ήταν ο Brawn;) και αυτό που πήρε και τον περισσότερο χρόνο για να γίνει αποδεκτό. Ο Τράβις Νάητ (σκηνοθέτης) τον ήθελε με ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο στην ταινία οπότε ξεκίνησε από αυτόν για να έχει το χρόνο να τον τροποποιήσει.

autobotsbumblebee