Γιαπωνέζικη crowd funding καμπάνια για τα 35 χρόνια του Convoy

Στην εξωτική Ιαπωνία, σύμφωνα με το μπλογκ του Γιώργου Σαραντάκου των Τρανσφόρμες Autobase Aichi, τρέχει μια επίσημη crowd funding καμπάνια με σκοπό να δημιουργήσει έναν νέο χρυσό Convoy με το νέο 35th Anniversary Celebration Convoy Command Box Set! (ναι είναι τόσο χαρούμενο και μεγαλοπρεπές όσο θα έπρεπε για ένα γιαπωνέζικο πρότζεκτ). Οι πληροφορίες που έρχονται πιθανώς να έχουν αλλοιωθεί λόγω της δυσκολίας της μετάφρασης των Γιαπωνέζικων οπότε τα παρακάτω ελπίζουμε να βγάζουν κάποιο νόημα, αλλά μπορεί και όχι.

Η καμπάνια ξεκινάει στης 11 το πρωί την 1η Ιουλίου και λήγει στις 31α Αυγούστου. Στα 16800 γιεν βγαίνει η στάνταρ έκδοση. Τα 500 πρώτα matrix set θα βγουν σε 500 κομμάτια στα 21800 yen. Στους 2000 και 3000 υποστηρικτές θα υπάρξουν επιπλέον perks. Τα περιεχόμενα θα είναι τα εξής:
1. Convoy Golden Trophy. O χρυσός Convoy σε βάση (όπως τα βραβέια Όσκαρ πχ) αλλά το ρομπότ δεν αποσπάται από την βάση (λολ)
2. S.T.A.R.S. Crew Set. Μια επανεκτύπωση του αρχικού σετ μέλους από το επίσημο Fan Club που τρέχει από το 1985. Περιλαμβάνει TF Command Center, κάρτα μέλους, σήμα μέλους, αφίσα και ένα βιβλίο Τρανσφόρμερς.
3. Υπερ πλήρης συλλογή Τρανσφόρμερς που περιλαμβάνει από τη G1 ως το 2010.

35 yearsautobots