Ανακοινώθηκαν νέες φιγούρες Studio Series 2020 Wave 1 στο Unboxing Toy Convention στο Mexico

Μπορεί στο San Diego Comic-Con 2019 να μην έδωσε καθόλου αγάπη η Hasbro στην Studio Series, παρόλα αυτά στο Unboxing Toy Convention στο Mexico οι φανς του (απαράδεκτου) Bayverse ανταμείφθηκαν με τις νέες deluxe φιγούρες που αποτελούν το πρώτο κύμα κυκλοφοριών για το 2020. Έτσι έχουμε τους Transformers 2007 Bumblebee, τις Transformers Revenge of the Fallen Arcee Triplets (δηλαδή και τις τρεις μηχανές), τον Dark of the Moon Soundwave μαζί με τον Lazerbeak και τον The Last Knight WW2 Hot Rod.

Ο Bumblebee είναι καινούριο mold και έχει τη μάσκα μάχης του καθώς και το όπλο χειρός. Οι Arcee Triplets πωλούνται μαζί ως πακέτο και γι αυτό το λόγο είναι μικρότερες σε σχέση με τις άλλες φιγούρες αν και από ότι φαίνεται οι μηχανές τους είναι στη σωστή αναλογία σε σχέση με τα υπόλοιπα deluxes. O Soundwave επίσης είναι καινούριο mold όπως φυσικά και ο Lazerbeak. Tέλος ο WW2 Hot Rod όπως σωστά μαντέψατε πατάει πάνω στον WW2 Bumblebee αλλά η βαφή του τον κάνει ιδιαίτερα όμορφο.

Από τον Lord Joules στο Facebook έχουμε φωτογραφίες από τη βιτρίνα με τις φιγούρες που εκτέθηκαν στην έκθεση και τις οποίες παραθέτουμε παρακάτω.

Επίσης έχουμε τα επίσημα 3D renders που κυκλοφόρησαν από τη Hasbro καθώς και τις επίσημες φώτο που ανακοινώθηκαν οι φιγούρες.

studio series